Funda
NVM | Web-makelaardij

Verkoop uw woning samen met een erkend makelaar

voor een vast bedrag van € 799,- (incl. btw)

Werkwijze in 3 fases:

Fase 1. Woning te koop zetten

 1. U meldt zich gratis aan. Met het creëren van een eigen wachtwoord kunt u zich te allen tijde inloggen. U kunt vervolgens direct een domeinnaam (website-naam) reserveren.
 2. U maakt foto's en teksten voor uw persoonlijke website. U kunt dit doen aan de hand van onze toolkit die u toegezonden krijgt.
 3. Voer de foto's en teksten in en kies de naam voor uw persoonlijke website
 4. Een makelaar komt langs en bepaalt de waarde van de woning. Daarnaast worden kadasterstukken en plattegronden toegevoegd.
 5. Met de foto's en teksten optimaliseren wij uw woningpresentatie en website binnen 2 werkdagen. U krijgt hiervan bericht per e-mail en een begeleidende factuur. Hebt u wensen voor verbeteringen? Dan worden deze direct verwerkt door onze ontwerpers.
 6. U betaalt pas nadat u volledig tevreden bent over de woningpresentatie. Dit is onze tevredenheidgarantie. Nog dezelfde dag gaat uw woning officieel in de verkoop.
 7. Uw woning wordt aangemeld bij alle grote woningzoekers in Nederland (waaronder Funda.nl en Jaap.nl)
 8. Wij verzorgen de verkooppromotiemiddelen

Fase 2. Uw woning staat te koop!

 1. U kunt te allen tijde tussendoor aanpassingen maken, of de aanpassingen laten doorvoeren door ons. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Uiteraard geven wij deze gewijzigde gegevens door aan alle woningzoekers.
 2. U kunt via een overzicht de bezoekersstatistieken bijhouden, alle gegevens worden voor u geregistreerd. U beschikt hierdoor over een overzichtelijk verkooplogboek.
 3. U kunt gedurende uw verkoop altijd besluiten om extra verkoop promotiemiddelen in te zetten via uw website, zoals extra advertenties of een XL verkoopbord.
 4. De bezichtigingen volgen. U leidt potentiële kopers rond door uw woning. Vertel naast uw woning ook ook over de omgeving, dit biedt absolute meerwaarde ten opzichte van een makelaar die de bezichtigingen voert.
 5. Wordt er een serieus bod gedaan? Dan geven wij u advies over een tegenbod, of doen dit voor u. De onderhandelingen zijn vanaf dat moment geopend. Nemen de kopers een optie op de woning? Dan hebben de geïnteresseerden vanaf dat moment het alleenrecht op het kopen van de woning.

Fase 3. Uw woning verkopen

 1. Het voorlopig koopcontract kan worden opgesteld als de belangrijkste zaken (prijs, datum levering en ontbindende voorwaarden) rond zijn. Wij stellen het koopcontract altijd voor u op in NVM format.
 2. De eigendomsoverdracht vindt plaats bij de notaris. Hier tekent u de overdrachtsakte. Zodra de overdrachtsakte is getekend en het inschrijven van de registers van het kadaster zijn gedaan door de notaris is de koper officieel eigenaar van uw woning. Is de koopsom voldaan? Dan krijgt de koper de sleutel van de woning.
 3. Wilt u de verkoop opzeggen of annuleren? Dan kunt u dit op ieder gewenst moment doen.

Vraag de brochure aan

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu de brochure aan.

Huis verkopen? Web-makelaardij verkoopt beter dan de meeste NVM makelaars.