Funda
NVM | Web-makelaardij

Verkoop uw woning samen met een erkend makelaar

voor een vast bedrag van € 799,- (incl. btw)

Over ons

Veel huizenbezitters willen zelf actief betrokken zijn bij het verkopen van hun woning. Web-makelaardij stelt verkopers in staat om tegen geringe kosten hun woning aan te bieden op Funda. Uiteraard geeft Web-makelaardij de verkoper vooraf een advies door een NVMof VBO makelaar betreffende de taxatiewaarde van zijn woning en een advies over de te hanteren vraagprijs. De verkoper is zelf heel goed in staat om een kandidaat-koper rond te leiden en te informeren over de kwaliteit van zijn woning. Kopers stellen zo'n persoonlijke rondleiding zeer op prijs. Want alle informatie krijgen ze direct uit eerste hand.

Unieke formule

Web-makelaardij speelt in op deze trend. Want bij Web-makelaardij verkoop je zelf je huis met Funda. U doet een deel van het werk en wij doen een deel van het werk. Normaal gesproken betaalt u circa 1,85% exclusief b.t.w. over de verkoopprijs van uw huis aan een makelaar. Bij Web-makelaardij bent u veel goedkoper uit. U betaalt een vaste vergoeding van € 799,00 inclusief de b.t.w. ongeacht de waarde van uw woning.

Kwaliteit gegarandeerd

Web-makelaardij is een professionele VBO makelaar. U bent dus verzekerd van deskundig advies en uitstekende hulp tijdens het gehele verkoopproces. Een in de regio bekende NVM of VBO makelaar komt bij u thuis om uw woning te waarderen. Via Web-makelaardij heeft u direct inzicht in de stand van zaken. Dáárom is de keuze voor Web-makelaardij de beste manier om uw woning te verkopen!.

Web-makelaardij werkt samen met:

  • Rabobank
  • NVM & VBO makelaars door het gehele land
  • Bouwkundig keuringsbureau's
  • Funda


VBO

Web-makelaardij.nl is lid van de VBO, samen met de NVM de enige twee beroepsorganisaties voor makelaars.


Vraag de brochure aan

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu de brochure aan.

Huis verkopen? Web-makelaardij verkoopt beter dan de meeste NVM makelaars.