Funda
NVM | Web-makelaardij

Verkoop uw woning samen met een erkend makelaar

voor een vast bedrag van € 799,- (incl. btw)

Huis verkopen

Niemand kan met meer enthousiasme over zijn eigen woning vertellen dan de bewoner zelf. Daarnaast weet ook niemand meer over de woning dan de bewoner zelf. Vandaar onze bewuste keuze om de verkoper actief te betrekken in het verkoopproces; dit scheelt u namelijk heel veel geld. 

Op deze pagina vindt u onze werkwijze kort en bondig uitgewerkt. Voor vragen kunt u uiteraard met ons contact opnemen. 

Volledige service:


1. Uw eigen unieke website.
Op uw eigen unieke website die wij voor u genereren plaatsen wij alle informatie over uw woning. U vindt dan in één oogopslag alle gegevens van uw woning, in de vorm van een professionele en kwalitatief hoogwaardige presentatie. U kunt hier 7 dagen per week, 24 uur per dag terecht, net zoals alle potentiële kopers.


Op deze pagina kunt u ook eenvoudig een Open Huis aankondigen. Wij zullen er daarnaast voor zorgen dat uw Open Huis wordt doorgegeven aan alle woningzoekers.


2. Presentatie woning
Uw woninggegevens worden vakkundig door ons vormgegeven en gepresenteerd door ons design-team. Er wordt gecorrigeerd in kleur, helderheid, contrast en uitsnede. U maakt zelf de foto's. U kunt een gratis toolkit downloaden. Hierin vindt u tips voor de perfecte foto's en pakkende verkoopteksten.


3. Waardebepaling 
Een makelaar bepaalt voor u de waarde van de woning en geeft u advies. Hier worden kadasterstukken en plattegronden aan toegevoegd.


4. Funda.nl 
U wordt standaard aangemeld bij de grootste onafhankelijke woningzoekers van Nederland (Jaap.nl, Huislijn.nl, Huizenvinder.nl, Huizenzoeker, Mitula, VBO.nl et cetera). Daarnaast krijgt u een opname op Funda.nl met alle foto's, plattegronden en statistiekennotificatie.


5. VBO 'Te Koop' bord 
U ontvangt een professioneel 'Te Koop' V-raambord met VBO logo.


6. Begeleiding 
Wij begeleiden u bij de onderhandelingen en het koopcontract stellen wij samen met u op (in NVM format).


7. Buurtbeleving van uw woning
Deze 'buurbeleving' is een unieke verkoopversneller waarmee u de omgeving van uw woning in kaart kunt brengen. Hierdoor krijgen geïnteresseerden een goed overzicht van voorzieningen in de buurt, zoals scholen, winkels en sportaccommodaties.


8. Professionele brochure en advertentie
U ontvangt van ons een professionele verkoopbrochure. Wij zullen deze voor u opmaken en verzorgen. Naast deze brochure zullen wij ook de opmaak verzorgen van A4 advertenties.


9. Plattegronden
Er worden overzichtelijke en professionele plattegronden voor u verzorgd. Uw positie op Funda.nl wordt hiermee versterkt en de woning wordt langer en beter bekeken.


10. Onderhandelingen
Zodra er een bod op uw woning wordt gedaan, overleggen wij met u en doen een tegenbod. De onderhandelingen zijn dan begonnen. Nemen de kopers een optie op uw woning? Dan hebben de geïnteresseerden het alleenrecht op het kopen van de woning gedurende die optietermijn.


11. Voordeeloffertes
Wij leveren u een voordeelofferte van een erkend energieprestatiecertificaat en een erkend bouwkundig rapport.


12. Sociale Media
Onder de aandacht komen op sociale netwerken als Facebook en Twitter? Wij helpen u!

Vast laag tarief 

Wij werken met een vast tarief. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent. Voor dit vaste tarief ontvangt u ons volledige pakket. Op deze pagina vindt u een overzicht van de service die wij u bieden.

Tarief: € 799,- inclusief btw.


Vraag de brochure aan

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu de brochure aan.

Huis verkopen? Web-makelaardij verkoopt beter dan de meeste NVM makelaars.